BejelentésCSICSERGŐ ÓVODA RÓZSA UTCAI TAGÓVODÁJA
2040 BUDAÖRS.RÓZSA UTCA 17:

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

KEDVES LÁTOGATÓK!

Tájékoztatásul közöljük, hogy ez a honlap óvodánk nem hivatalos honlapja. Jelenleg próbaverzióként üzemel és fejlesztés alatt van.

Megértésüket köszönjük.

 

 

SZERETETTEL KÖSZÖNTÜNK MINDENKIT ÓVODÁNK HONLAPJÁN!

Óvodánk 2010. szeptember 1-jén kezdte meg mûködését a Csicsergõ Óvoda tagóvodájaként a Rózsa utcában, a Leopold Mozart Zeneiskola földszintjén.

Az épületben elvégzett átalakítás során négy óvodai csoportnak teremtették meg az elõírásoknak megfelelõ nevelési környezetet. A csoportszobák tágasak, nagyon jó természetes megvilágítással rendelkeznek. A berendezésük során nem ragaszkodtunk a hagyományos, óvodákban megszokott téralakítási formákhoz, hanem a különféle tevékenységi formákhoz tudatosan alakítottuk ki a tevékenységközpontokat.

 Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Ákili [ 2015-07-24 21:28 ]

Kedves Óvoda!
Szeretném figyelmükbe ajánlani lufitekeréssel az arcokra mosolyt csaló szolgáltatásom. Kérem tekintsék meg az alábbi oladalam és amennyiben felkeltettem érdeklődésüket egy esetleges együttműködésre, annak reményében várom megkeresésüket.
Köszönettel, Ákili!
http://rendezvenyeim.5mp.eu/web.php?a=rendezvenyeim&o=wM9yQ88j5fÜzenőfal


Név:

Üzenet:
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!